Brugsanvisning

Beskrivelse om og hvordan du anvender White Wonder

White Wonder er en creme der blandt andet indeholder bivoks, hvis egenskab er både helende og kløestillende og den efterlader huden blød og lækker.

Cremen er utrolig drøj og fordeles nemt ved at man varmer den op i hænderne og påfører den huden. 

Du skal kun bruge det huden kan absorbere, da den ellers vil føles fedtet. 

Er du ramt af hudlidelser som psoriasis, eksemer, hæle eller hænder der revner eller er din hud blot tør og har brug for fugt, så vil du ved dagligt brug se stor effekt allerede inden for få dage.

Har du hudlidelser i hovedbunden anbefaler vi at håret gøres vådt inden påføring af White Wonder, smør det i hovedbunden med fingerspidserne og lad det sidde natten over og skyl det ud om morgen.

Du kan med fordel bruge Skin Clean inden brug af White Wonder, som er en dybderensende sæbe. 
Beskrivelse af den herunder.


Beskrivelse om og hvordan du anvender Skin Clean

Skin Clean er en dybderensende sæbe, som indeholder kokos og palmekerneolie. Du kan bruge den dagligt, eller efter behov. Fodbad anbefales hver 14 dag, ved neglesvamp 3-4 gange om ugen og Psoriasis i udbrud, hver dag i 5-7 dage hvorefter der holdes en pause og kun smøres med White Wonder cremen.

Sæben er utrolig effektiv til uren, betændt og skadet hud, den er god til at rense op i huden hvis man har infektioner, akne, udbrud af forskellige slags hudlidelser, som almindelig rensesæbe til ansigtet, den kan fjerne neglesvamp og den er framragende til at opløse hård hud i form af et fodbad. 
Den er også rigtig god i kampen mod de sure tæer.

 • Til vask af huden, skummes Skin Clean op i hænderne, enten i dit bad eller ved håndvasken. 
  Vask huden, skyl af, lad huden tørre og påfør herefter enten White Wonder eller den creme du normalt bruger. 

 • Ved infektioner af sår, kan samme fremgangsmåde bruges, eller man kan piske en halv teskefuld Skin Clean op i en halv liter kogende vand (sæben aktiverer sine egenskaber i kogende vand) og vaske med en vatrondel eller en svamp, alt efter hvad du bedst kan lide at bruge. 
  Skyl godt efter med vand og når huden er tør påfører du creme, vi anbefaler White Wonder, da de supplerer hinanden godt og cremen tilfører den fugt huden har brug for.

 • Ved fodbad koges 1 liter vand, hæld det kogende vand i den balje du bruger til fodbad, tilsæt 1 teskefuld Skin Clean og pisk til det er opløst. Tilsæt koldt vand så du opnår en temperatur der er behagelig for dit fodbad.
  Nyd dit fodbad i 20 min – herefter skrubber du fødderne med en svamp, brug den svamp du bedst kan lide. Skyl fødderne, lad dem tørre og påfør White Wonder.
  Hvis du tager fodbad om aftenen, kan vi absolut anbefale at tage et tykt lag White Wonder på og herefter et par sokker på og sov med dem. Så vil du vågne op med de blødeste fødder.

 • Ved neglesvamp tager du fodbad som beskrevet herover. 
  For at komme neglesvampen til livs, tager du en neglebørste og med den påfører Skin Clean på neglen direkte fra bøtten og skrubber det grundigt. Skyl herefter og påfør White Wonder i et tyndt lag, det er vigtigt så neglen stadig kan ånde. 
  Det er nødvendigt at du gentager denne behandling 3-4 gange om ugen, til neglesvampen er vokset ud sammen med neglen og at du bruger både Skin Clean og White Wonder, da Skin Clean fjerner svampeinfektionen og White Wonder hjælper med at genopbygge neglen. 
  Det tager tid, men det kan lade sig gøre uden brug af receptpligtigt medicin fra lægen. 

 

Beskrivelse om og hvordan du anvender Blue Wonder

Blue Wonder består af en specieludviklet vandbaseret gel, eukalyptus olie, mentol, japansk mynte og duft fri kamfer. Det er en hot ICE gel, som er god til ømme led og muskler, uro i kroppen eller ved påføring af hård træning i stand til at mindske smerter.

Den påføres og trænger hurtigt ind i huden, øger blodcirkulationen og kun inden for 10 minutter vil du mærke at den lindre dine smerter. Til at starte med føles den kølende og herefter føler du at der kommer varme inden fra.
Den kan ikke helbrede, men kan lindre smerter fra en lang række punkter, som kunne være:

 • Gigt
 • Piskesmæld
 • Diskusprolaps
 • Forstuvninger
 • Forstrækninger
 • Gamle skader
 • Hælsporer
 • Myoser
 • Uro i muskulaturen

Opbevar Blue Wonder i køleskabet og ryst tuben/flasken inden brug

 

Beskrivelse om og hvordan du anvender Allergi Wonder

Allergi Wonder er en koncentreret spray som består af vandbaseret gel, eukalyptus olie, mentol, japansk mynte, duft fri kamfer og lavendel. Det er en spray som er god mod allergi, kol, astma og modvirker tillukkede bihuler og næser.

Allergi Wonder sprays på brystkassen (3-4 pust hver gang), gnid væsken grundig ind i huden, det kan med fordel også sprays på ryggen mellem skuldrene, så virkningen kommer fra begge sider mod lungerne. Allergi Wonder virker effektivt indenfor 5-10 min efter påføring, det kan tage nogle dage før den optimale virkning er opnået. 

Anvendes hver 3. dag eller efter behov.

Opbevar Allergi Wonder i køleskabet og ryst flasken inden brug

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os, vi hjælper meget gerne – se under fanen kontakt