Historien om White Wonder

White Wonder er fremstillet ud fra inspiration, af indianernes succes med naturlige metoder, når det handler om helingsprocesser af huden. 

Medicinmænd fandt for flere hundrede år siden frem til, at de kunne hele brandsår, hudafskrabninger, snitsår, insektstik og utallige andre gener, blot ved hjælp af nøje udvalgte dele fra bier og planter. De kvaste delene omhyggeligt, opvarmede dem og blandede dem med planteolier. Denne blanding smurte de på skaderne og resultatet var lynhurtig heling samt smuk og blød hud.

White Wonder er opbygget helt efter samme princip, herudover har producenten tilført en bivoks, der udelukkende er fremstillet af ungbier.

Cremen er antibakteriel og samtidig selvkonserverende og virkningen vil derfor altid være til stede, uanset hvor længe og hvordan du opbevarer cremen. Derudover er der tilsat naturvaseline fra blomsterolier, samt vindruekærneolie, som blødgør og beskytter huden mod væske. 

White Wonder er således et 100% naturlig produkt, og der er ikke tilsat konserveringsmiddel, parfume eller parabener.

White Wonder indeholder:  Naturvaseline fra udsøgte blomsterolier, vindruekerneolie og 100% ren bivoks fra ungbier

Naturvaseline reducerer fugt tab og er på samme tid anerkendt, som god til at hele din hud. Det er en af de mest effektive og fugtgivende ingredienser vi kender og har været anvendt i hudpleje, siden det blev opdaget i USA i 1870 og det er siden blevet belyst i utallige undersøgelser.